Tatar matkajate moodi

See retsept on juba väga vana ja tõenäoliselt paljude matkajate lemmiktoit, kuna seda on lihtne ja odav teha ning koostisained ei võta kotis eriti palju ruumi. Samas miski ei takista seda teha ka mitte matkal olles.

Koostisained:

Tatar - 1dl
Sibul - 0,5
Konservliha - 0,5
Sool (maitsestamiseks)
Või (vajadusel)

Valmistamine:
Esialgu tuleks tatar kohe keema panna, kuna sellega võib päris kaua aega minna, aga loomulikult võib osta poest ka juba valmis keedetud tatra ja siis seda lihtsalt üles soojendada. Vajadusel võib tatart maitsestada soola või pipraga.

Seejärel tuleb hakkida sibul ja praadida pannil pruuniks. Mina kasutan tavaliselt poolt ühest suurest sibulast, aga võib ka rohkem seda sisse panna.

Kui sibul on juba pruunikas tuleks pannile panna ka pool konservlihast, aga sama lugu mis sibulagagi, et alati võib rohkem/ vähem panna. Tegelikult ei pea sibulat ja liha praadimagi, aga mulle isiklikult meeldib nii rohkem.

Kui tatar on valmis siis tuleks sibul ja liha sinna sisse segada ja ongi valmis.

Vastavalt aastajale võib tatra sisse veel lisada näiteks seeni, tomateid või õunu, mis annavad ülihea maitse.

Serveerides meeldib mulle tatra peale võid panna, aga eks see ole igaühe maitse asi.


Kommentaarid

Populaarsed postitused