Kreemisaiad moosiga

Mul müüdi tööl kreemisaiu ja ma olin päris kindel, et suudan sama häid saiu järgi teha, nii et seda ma siis tegingi.

Vaja on:

Pärmi-lehttaigent - 500g
Vaniljekreemipulbrit
Piima - 3dl
Moosi omal valikul - 1 purk või 2 kui erinevate moosidega teha
Muna - 1
Jahu

Valmistamine:

Pane ahi 200 kraadi peale soojenema. Rulli taigen õhukeseks, ära unusta jahu lisada, kuna muidu jääb taigen laua külge kinni. Seejärel tee valmis vanillikaste - sega pulber piimaga ja oota natuke.

Lõika taigen piisavalt suurteks tükkideks, et kui panna kreem ja moos poole tüki peale, siis ülejäänud poole saab peale tõmmata.

Panegi vanillikreem ja moos kõrvuti tüki ühe poole peale ja seejärel tõmba teine pool peale. Kinnita taigen äärtest väga tugevalt, vastasel juhul voolab sisu ahjus välja.

Klopi muna ja määri saiade peale, et tekiks ilus kuldne koorik. Kui see tehtud, siis võib saiad ahju panna, kuni need on ilusad kuldpruunid. Läheb kuskil 10min, aga oleneb ahjust.






Kommentaarid

Populaarsed postitused