Soojad võileivad peediga
Õhtuti on tavaliselt kõik väsinud ja ei viitsi enam eriti midagi süüa teha, aga kõht on nagu tühi ja niisama võileiba ei taha ka süüa. Sellisel juhul on alati hea variant teha kuumi võileibu.
Seekord otsustasin kuumi võileibu teha peediga, et kuidagi ikkagi tervislikult toituda. Lisasin muidugi mõned muud asjad ka.
Koostisained:
peet
leib
mozzarella juust
poolsuitsu sink
või
sool (lisada vajadusel)
Panin pannile kaks leivaviilu, määrisin võiga. Peale panin sinki, kuna mozzarella ja peet on üsnagi magedad, siis sink lisab maitset juurde. Singi peale panin peediviilud ja kõige peale mozzarella. Kui endiselt tundub, et liiga mage on, siis võib peale raputada ka soola.
Kui võileivad valmis, siis tuleb need ahju panna. Keerasin ahju 200 kraadi peale, aga panin võileivad juba kuskil 100 kraadi juures sisse, sest ma ei viitsinud oodata, millal ahi piisavalt soojaks läheb. Kui juust ära sulab, siis on õige aeg need ahjust välja võtta ja ongi valmis.
Seekord otsustasin kuumi võileibu teha peediga, et kuidagi ikkagi tervislikult toituda. Lisasin muidugi mõned muud asjad ka.
Koostisained:
peet
leib
mozzarella juust
poolsuitsu sink
või
sool (lisada vajadusel)
Panin pannile kaks leivaviilu, määrisin võiga. Peale panin sinki, kuna mozzarella ja peet on üsnagi magedad, siis sink lisab maitset juurde. Singi peale panin peediviilud ja kõige peale mozzarella. Kui endiselt tundub, et liiga mage on, siis võib peale raputada ka soola.
Kui võileivad valmis, siis tuleb need ahju panna. Keerasin ahju 200 kraadi peale, aga panin võileivad juba kuskil 100 kraadi juures sisse, sest ma ei viitsinud oodata, millal ahi piisavalt soojaks läheb. Kui juust ära sulab, siis on õige aeg need ahjust välja võtta ja ongi valmis.
Kommentaarid
Postita kommentaar